Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werken bij

Werken bij

Bouwbedrijf Markslag verwelkomt graag nieuw talent. Mensen met een gezonde ambitie die passen bij de Markslag-mentaliteit; daar waar je met gewoon doen al een heel eind komt. Wij zijn blij met ervaren vaklieden, maar ook met jonge, gemotiveerde aanwas die onze leermeesters graag onder hun hoede nemen. Want, als jij groeit, doen wij dat ook!

Vacature Ervaren timmerman

We zijn op zoek naar timmermannen in hart en nieren die zich graag oriënteren op alle facetten van de bouw (nieuw- en verbouw, onderhoud en restauratie).

Ben je in het bezit van het diploma Timmeren niveau 2-3 en kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed werken? Heb je daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het prettig om één-op-één te communiceren met de klant?

Lees verder »

Vacature allround tegelzetter/metselaar

Je voert voornamelijk diverse reparatieverzoeken en mutatiewerkzaamheden uit. Deze bestaan uit het vervangen van enkele tegels tot het complete tegelwerk van badkamers, keukens en toiletten. Naast tegelzetten behoren soms ook kleine stukken metsel- en stucadoorswerk tot de werkzaamheden.

Lees verder »