Zoek
Sluit dit zoekvak.

Renovatie & Onderhoud

Multifunctioneel

Op dit vlak zijn we een multifunctionele speler. Dat zal menig opdrachtgever waarmee we reeds jarenlang een duurzame onderhoudsrelatie hebben opgebouwd, beamen. Bouwbedrijf Markslag streeft altijd het meest optimale renovatie- en onderhoudsscenario na dat aansluit op de behoeften van de (bedrijfs)principes die hierbij leidend zijn. We laten het nooit afweten omdat we sterk vooruit denken en er een strakke planning op nahouden. Hierbij wijken we niet af van onze disciplines. En hoewel de onderhoudsmarkt steeds hogere eisen stelt aan uitvoerende partijen zijn wij in staat om deze innovaties te handelen. Dat komt omdat we niet alleen bij willen blijven, maar vooruit willen lopen.

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Nieuwbouw & Verbouw Op het oude fabrieksterrein van de voormalige Koninklijke Weefgoederen Fabriek

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Renovatie & Onderhoud Na de renovaties van het hoofdgebouw van het Twentebad vond

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Renovatie & Onderhoud De upgrading van deze prachtige jaren ’30 woning is een

"Op Bouwbedrijf Markslag kan gebouwd worden"

Daar zijn de vaste opdrachtgevers, -door ervaring wijzer geworden-, het unaniem over eens. We zien het als een schone taak om dit te blijven handhaven én een beetje extra. Uiteraard werken wij volgens de huidige veiligheidsnormen. Bouwbedrijf Markslag beschikt over alle certificaten om iedere opdracht volgens de wettelijke voorschriften uit te voeren.

We zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland en in een straal van dertig kilometer daaromheen.

Bouwbedrijf Markslag werd in 1989 opgericht door Rudie Markslag en houdt er sinds die tijd nog steeds dezelfde, duidelijke bedrijfsfilosofie op na; hetgeen zij voor een ander realiseert moet een afspiegeling zijn van de organisatie. 

Bouwbedrijf Markslag verwelkomt graag nieuw talent. Mensen met een gezonde ambitie die passen bij de Markslag-mentaliteit; daar waar je met gewoon doen al een heel eind komt.