Zoek
Sluit dit zoekvak.

Restauratie

Een vak apart

Bouwbedrijf Markslag doet meer dan het realiseren van mooie bouwprojecten, want ook eigenaren van een gemeentelijk- of rijksmonument mogen bij ons rekenen op specifieke kennis en ervaring. Voor nagenoeg elk bouwkundig onderdeel van uw object weten wij de juiste mensen in te zetten. Dat is vrij uniek omdat het herstellen naar de oorspronkelijke staat, -aan de voorkant-, oog voor detail vereist en tijdens de uitvoering het zogenoemde fingerspitzengefühl. Als u even niet meer weet waar u moet beginnen, nemen wij die zorg graag van u over. Met ons inzicht en de ambachtelijke technieken die ons nog eigen zijn komt het gegarandeerd goed. Dit geldt van fundering tot kapconstructie en alle bouwkundige facetten die daar binnen vallen. Maar daar laten we het niet bij. Ook voor het beheer en periodiek onderhoud kunt u een beroep op ons doen, zowel op de korte als op de langere termijn. Hiermee hebben we door de jaren heen veel vertrouwen geschept bij onze opdrachtgevers, waardoor we gerust mogen stellen dat we daarin nét het verschil maken.

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Nieuwbouw & Verbouw Op het oude fabrieksterrein van de voormalige Koninklijke Weefgoederen Fabriek

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Renovatie & Onderhoud Na de renovaties van het hoofdgebouw van het Twentebad vond

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Renovatie & Onderhoud De upgrading van deze prachtige jaren ’30 woning is een

"Op Bouwbedrijf Markslag kan gebouwd worden"

Daar zijn de vaste opdrachtgevers, -door ervaring wijzer geworden-, het unaniem over eens. We zien het als een schone taak om dit te blijven handhaven én een beetje extra. Uiteraard werken wij volgens de huidige veiligheidsnormen. Bouwbedrijf Markslag beschikt over alle certificaten om iedere opdracht volgens de wettelijke voorschriften uit te voeren.

We zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland en in een straal van dertig kilometer daaromheen.

Bouwbedrijf Markslag werd in 1989 opgericht door Rudie Markslag en houdt er sinds die tijd nog steeds dezelfde, duidelijke bedrijfsfilosofie op na; hetgeen zij voor een ander realiseert moet een afspiegeling zijn van de organisatie. 

Bouwbedrijf Markslag verwelkomt graag nieuw talent. Mensen met een gezonde ambitie die passen bij de Markslag-mentaliteit; daar waar je met gewoon doen al een heel eind komt.