Zoek
Sluit dit zoekvak.

Utiliteit

Scholen en bedrijfshallen

De nieuwbouw van scholen en bedrijfshallen is voor Bouwbedrijf Markslag als het passend maken van een maatkostuum; het moet lekker zitten, er worden immers vele uren in doorgebracht. De nieuwbouw ervan is voor ons een samenspel tussen opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs en dikwijls ook de omgeving. Hierin stellen we ons flexibel op. Maar, niet onbelangrijk; men mag ook rekenen op ons meedenkend vermogen, waarbij we graag een rol spelen bij vragen over duurzaamheid, (buiten)inrichting en (bedrijfs)veiligheid. Wij staan garant voor het bouwkundig waarborgen van aantoonbare kwaliteit. Dit doen we door continu manieren aan te pakken waarmee we onszelf kunnen verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om scholen en bedrijfshallen te bouwen voor morgen.

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Nieuwbouw & Verbouw Op het oude fabrieksterrein van de voormalige Koninklijke Weefgoederen Fabriek

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Renovatie & Onderhoud Na de renovaties van het hoofdgebouw van het Twentebad vond

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Renovatie & Onderhoud De upgrading van deze prachtige jaren ’30 woning is een

"Op Bouwbedrijf Markslag kan gebouwd worden"

Daar zijn de vaste opdrachtgevers, -door ervaring wijzer geworden-, het unaniem over eens. We zien het als een schone taak om dit te blijven handhaven én een beetje extra. Uiteraard werken wij volgens de huidige veiligheidsnormen. Bouwbedrijf Markslag beschikt over alle certificaten om iedere opdracht volgens de wettelijke voorschriften uit te voeren.

We zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland en in een straal van dertig kilometer daaromheen.

Bouwbedrijf Markslag werd in 1989 opgericht door Rudie Markslag en houdt er sinds die tijd nog steeds dezelfde, duidelijke bedrijfsfilosofie op na; hetgeen zij voor een ander realiseert moet een afspiegeling zijn van de organisatie. 

Bouwbedrijf Markslag verwelkomt graag nieuw talent. Mensen met een gezonde ambitie die passen bij de Markslag-mentaliteit; daar waar je met gewoon doen al een heel eind komt.