Zoek
Sluit dit zoekvak.

OVER ONS

De tijd vooruit, maar met beleid

Bouwbedrijf Markslag werd in 1989 opgericht door Rudie Markslag en houdt er sinds die tijd nog steeds dezelfde, duidelijke bedrijfsfilosofie op na; hetgeen zij voor een ander realiseert moet een afspiegeling zijn van de organisatie. De tijd vooruit, maar met beleid.

In 2017 nam Arjan Markslag het bouwbedrijf van zijn ouders over, nadat hij van jongs af aan alle facetten van het vak had doorlopen. De waarde die hij hecht aan het realiseren van mooie projecten en daar met goed fatsoen op terug kunnen kijken is zowel voor hem, als voor zijn medewerkers, groot.

Na de overname werden de projecten omvangrijker en daarmee breidde ook de klantenkring zich uit. De organisatie ontwikkelde zich verder in de meest brede zin van het woord, waarbij geen enkel bouwkundig aspect werd vermeden. De opdrachtgevers mogen honderd procent en méér rekenen op het vertrouwen dat Bouwbedrijf Markslag hen biedt. Daarnaast onderscheidt het bouwbedrijf zich door de daadkrachtige houding van haar vakmensen die zich niet alleen goed in teamverband manifesteren, maar ook alleen;

“Jongens die weten waar
ze over praten!”

Onze locatie: