Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwbouw & Verbouw

Stijlvolle woningen

Slagvaardig en stijlvol bouwen en verbouwen; voor Bouwbedrijf Markslag zijn dit begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij zijn niet gebonden aan standaard ontwerpen. Integendeel; onze vaklieden hebben de kennis en kunde in huis om aan elke wens op een vaardige en professionele manier te voldoen.

Voor indrukwekkende bouwkundige details of buitenstandaard ideeën draaien de ‘Mannen van Markslag’ hun handen niet om. Denken in mogelijkheden maakt dat we honderd procent in staat zijn om klantspecifiek te bouwen én te verbouwen. Op deze manier weten we ieders unieke bouwplan te realiseren en een écht thuisgevoel te creëren.

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Nieuwbouw & Verbouw Op het oude fabrieksterrein van de voormalige Koninklijke Weefgoederen Fabriek

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Renovatie & Onderhoud Na de renovaties van het hoofdgebouw van het Twentebad vond

LOCATIE: Hengelo CATEGORIE: Renovatie & Onderhoud De upgrading van deze prachtige jaren ’30 woning is een

"Op Bouwbedrijf Markslag kan gebouwd worden"

Daar zijn de vaste opdrachtgevers, -door ervaring wijzer geworden-, het unaniem over eens. We zien het als een schone taak om dit te blijven handhaven én een beetje extra. Uiteraard werken wij volgens de huidige veiligheidsnormen. Bouwbedrijf Markslag beschikt over alle certificaten om iedere opdracht volgens de wettelijke voorschriften uit te voeren.

We zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland en in een straal van dertig kilometer daaromheen.

Bouwbedrijf Markslag werd in 1989 opgericht door Rudie Markslag en houdt er sinds die tijd nog steeds dezelfde, duidelijke bedrijfsfilosofie op na; hetgeen zij voor een ander realiseert moet een afspiegeling zijn van de organisatie. 

Bouwbedrijf Markslag verwelkomt graag nieuw talent. Mensen met een gezonde ambitie die passen bij de Markslag-mentaliteit; daar waar je met gewoon doen al een heel eind komt.